Uncharted film van Nathan Fillion uitgebracht

  Er staat een heuse Uncharted film online met Nathan Fillion in de hoofdrol. De film is gemaakt door Fillion en zijn productie team en duurt zo'n vijftien minuten. Fillion hintte eerder al naar een Uncharted aankondiging.

  Op YouTube is de Uncharted film te aanschouwen, maar hierboven aan het artikel is de film ook te bekijken. De humor, twists en historische diepgang zijn allemaal te vinden in de korte film die volgens Fillion zelf een fan-film is. De film is namelijk onafhankelijk van Sony geproduceerd en is niet te verwarren met de Uncharted-film die al tijden in ontwikkeling is die mogelijk Tom Holland in de hoofdrol heeft.

  De film is geschreven door Jesse Wheeler en Allan Ungar, waarvan die laatste ook de regie verzorgde. Ungar kun je kennen van films als Tapped Out en Gridlocked, die hij beide regisseerde en schreef. Nathan Fillion, wie de hoofdrol van Nathan Drake vertolkt kun je van vele series kennen. Zo speelde hij de hoofdrol in de series Castle en Firefly.

  Ook is hij voor gamers niet onbekend, want hij heeft zijn stem al een aantal keren uitgeleend voor onder andere Halo. Zo had hij een rol in Halo 3, Reach en meest recentelijke Halo 5: Guardians. In Destiny 2 speelde hij ook een rol, namelijk die van Cayde-6. Zijn personage speelt hierin een grotere rol dan in het eerste en de aankomende uitbreiding draait om de dood van zijn personage.

  Uncharted film mogelijk offline

  Het is mogelijk dat de Uncharted film offline gehaald wordt aangezien het hier om een fan-film gaat. Sony heeft de rechten over alle personages en als het bedrijf besluit dat de film tegenstrijdig is met de rechten, kunnen ze de film offline laten halen. Ten tijde van schrijven is dit nog niet aan de orde, maar de kans is natuurlijk altijd aanwezig. De film heeft in de YouTube beschrijving wel afstand gedaan van alle rechten en is niet bedoelt als winstgevende film.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.