Uncharted film nog zonder hoofdrolspeler, opnames starten in de lente

  Dat er een Uncharted film wordt gemaakt is inmiddels geen geheim meer, alleen nu is het nog maar de vraag wie de hoofdrollen gaan vertolken. De opnames starten in ieder geval waarschijnlijk in de lente van 2017.

  Shawn Levy, de regisseur van de film, sprak met Collider over de de film gebaseerd op de populaire PlayStation game. Een groot gedeelte ging over wie de rol van Nathan Drake zal gaan vertolken in de film. Levy zegt in ieder geval genoeg suggesties te hebben gehad over de rol.

  Populaire acteurs worden aangeraden voor Uncharted film

  Via Twitter wordt de regisseur vaak genoeg benaderd over wie de rol van de befaamde Nathan Drake op zich zou moeten nemen. Onder andere Oscar Isaac, Chris Pratt, Chris Pine en Nikolaj Coster-Waldau worden veel aangeraden door fans. Shawn Levy laat wel weten dat hij zijn casting niet zal laten afhangen van suggesties afkomstig van Twitter.

  Momenteel wordt er intern gesproken over wie het beste geschikt is voor de rol van de protagonist van de Uncharted reeks. De film is op dit moment nog in pre-productie en de volledige cast en crew worden nog samengesteld door het productieteam.

  Levy staat in ieder geval te popelen om verder aan de slag te gaan met de film, die inmiddels al meer dan acht jaar in ontwikkeling is. Een exacte releasedatum voor de Uncharted film is ook nog niet bekend.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.