Uncharted film heeft eindelijk een compleet script

  Al enkele jaren is Sony bezig een Uncharted film te produceren. Na flink wat problemen heeft de film eindelijk een positieve mededeling. Het script is eindelijk af en volgens de schrijver is hij erg goed.

  Joe Carnahan, schrijver voor onder andere The A-Team (2010), heeft op Instagram een foto geplaatst waarin het script van de Uncharted film te zien is. Volgens Carnahan is het script klaar en als onderschrift voegt hij hieraan toe dat de film monsterlijk cool is. Je kunt de originele post hieronder vinden:

  Carnahan is al een tijdje bezig met het script voor de film. In de zomer van 2016 werd hij aan het project toegevoegd en sindsdien is hij hard aan het werk om het script compleet te maken. Al sinds 2009 wordt er geprobeerd de film van de grond te halen.

  Verbreekt de Uncharted film de vloek?

  Er wordt al jaren gewerkt aan de Uncharted film en er lijkt geen einde aan te komen. De film zou namelijk eerst in 2015 beginnen met filmen. Na het verliezen van de hoofdrolspeler en het niet af zijn van het script is deze datum uitgesteld.

  Volgens verschillende bronnen is de kans groot dat er dit jaar eindelijk wordt begonnen met filmen. Alleen is er dan nog een groot probleem. Wie worden de hoofdrolspelers?

  Eerder was Mark Wahlberg verbonden aan het Uncharted project. Toen hij het project verliet bleef er dus een leegte achter die nog niet is opgevuld. Sony moet dus nog steeds een acteur vinden die de rol van Nathan zou kunnen spelen.

  Wie vind jij geschikt voor de rol van Nathan Drake? Laat het weten in de comments.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.