Uncharted 4 patch van 5GB voor de multiplayer

  Vandaag is de dag waar velen lang op hebben gewacht; Uncharted 4 a Thief’s End is uit. De game wordt direct gelanceerd met een 5GB Uncharted 4 patch voor de multiplayer.

  Dat je deze Uncharted 4 patch moet downloaden, geldt alleen als je de fysieke versie van het spel hebt aangeschaft. Dan is het namelijk nodig om de bijna 5GB grote update apart binnen te halen, alvorens je aan de slag kunt met de multiplayer. Het mooie is dat je de Uncharted 4 patch gewoon kunt downloaden terwijl jij druk met Nathan Drake op pad bent in het singleplayer avontuur. Zo hoef je niet langer te wachten, maar kan je direct aan de slag.

  Een tweede Uncharted 4 patch

  Naast de multiplayer functie bevat de Uncharted 4 patch ook wat andere toevoegingen. Zo heb je met de update onder andere toegang tot de foto modus, render modi, singleplayer character skins, concept art en bevat daarnaast natuurlijk de nodige bug fixes en verbeteringen. Buiten deze grote update is er ook een veel kleinere Uncharted 4 patch uitgebracht. Deze zorgt er alleen voor het verbeteren van enkele bugs.

  Uncharted 4 a Thief’s End is vanaf vandaag te koop voor de PlayStation 4. Mocht je nog niet bekend zijn met de game, lees dan ook nog eens onze Uncharted 4 release special.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.