Uncharted 4 aanbieding - Korting samen met Nathan Drake Collection

  We moeten nog tot 18 maart 2016 wachten op Uncharted 4: A Thief's End. Maar vanaf volgende maand ligt The Nathan Drake Collection al in de winkels. Wil jij ze allebei? Dan is er een leuke Uncharted 4 aanbieding voor je.

  Eerder deze week werd the Uncharted 4 release bekend. De PlayStation 4 exclusive - en het sluitstuk in de Uncharted serie - ligt vanaf 18 maart 2016 in de winkels.

  Dat is nog even van ons verwijderd, maar vanaf 7 oktober kunnen we wel aan de slag met The Nathan Drake Collection. Dat is de verzameling remasters van de vorige drie delen voor PlayStation 4.

  Kortingsbon in Uncharted 4 aanbieding

  Uncharted fans die allebei in huis halen kunnen nu gebruik maken van een leuke aanbieding op Bol.com. De webwinkel geeft iedereen die deze collectie koopt een kortingsbon van 10 euro voor Uncharted 4. Daarmee haal je zometeen het nieuwe deel voor 54,99 euro in huis in plaats van 64,99.

  The Nathan Drake Collection kun je hier kopen. De Uncharted 4 aanbieding geldt ook voor de special edition van de game. De kortingscode krijg je op 7 oktober in je email toegestuurd.

  Uncharted 4 aanbieding met The Nathan Drake Collection

  Gratis DLC

  Gamers die de collectie pre-orderen krijgen ook gratis het Nathan Drake DLC Pack. Daarin vind je de volgende skins en wapens:

  • Uncharted Drake’s Fortune Drake outfit skin
  • Uncharted 2: Among Thieves Drake outfit Skin
  • Uncharted 3: Drake’s Deception Drake outfit Skin
  • Wetsuit Drake outfit Skin
  • Nepal Drake outfit Skin
  • Golden AK-47 wapen
  • Golden 92FS wapen

  Uncharted previews

  Wil je meer weten over The Nathan Drake Collection? Lees dan onze preview eens door. Ook hebben we al een Uncharted 4 preview voor je.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.