Uitslag - WIN Transformers Age of Extinction

  Mist Transformers Age of Extincion in je collectie, maar wil je die toch heel graag hebben? Of wilde je kansmaken op die unieke Bluetooth speaker? En heb je daarom meegedaan aan onze prijsvraag? Lees dan verder, want misschien heb je de Blu-ray, DVD of Bluetooth speaker wel gewonnen!

  In samenwerking met Paramount Pictures geven we één keer een Blu-ray, een DVD en een Bluetooth speaker van Transformers Age of Extinction weg. Het gaat hierbij om de vierde Transformers-film waarin Mark Wahlberg de hoofdrol heeft. De film is geregisseerd door niemand minder dan Michael Bay.

  Transformers Age of Extinction

  De winnaar

  Om kans te maken op een van bovenstaande prijzen moest zij ons vertellen wie jij graag in de hoofdrol van de volgende film zou zien en waarom dan wel. Een simpele vraag natuurlijk, dus een vleugje creativiteit was vereist om in de prijzen te vallen. We hebben de volgende winnaars uitgekozen:

  Transformers Age of Extinction: actie, actie, actie

  Waar in de vorige drie Tranformers-films Shia LaBeouf de hoofdrol speelde, is die rol in het vierde deel dus voor Mark Wahlberg. Wahlberg speelt de rol van Cade Yeager, die in zijn garage wel een hele oude auto heeft staan. Dat blijkt niet zomaar de minste auto te zijn. Een waar avontuur ontrafelt zich waarbij er flink geknokt moet worden tussen Autobots en Decepticons. En met Michael Bay aan het roer betekent dat maar één ding: actie, actie en nog meer actie.

  Transformers Age of Extinction

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.