Uitslag: WIN 2x Killzone of 2x Knack voor de PS4

  Red de wereld in zowel Killzone: Shadow Fall als in Knack. Kies je voor bruut geweld of neem je de kindvriendelijke game mee naar huis voor je gloednieuwe PlayStation 4? Vandaag maken wij de uitslag van de prijsvraag bekend!

  Vijf dagen terug konden jullie allemaal meedoen met een te gekke prijsvraag waarin XGN de games Killzone: Shadow Fall en Knack aan jullie weg mochten geven. Om kans te maken moest je zeggen waarom jij één van de twee games verdiende. De reacties kwamen als een lopend vuurtje binnen en nu volgt de uitslag. Lees snel verder en kijk of jij een van de gelukkigen bent!

  Killzone en Knack prijswinnaars

  De winnaars voor Killzone: Shadow Fall zijn:

  • bhsado met:
   Omdat ik als Sony aanhanger het hier op deze site wel erg zwaar te verduren heb. Door alle Nintendo gebruikers heb ik wel twee pleisters nodig voor de wonden die ik hierdoor ben opgelopen. Voor de geestelijke verwondingen kan ik Knack en Killzone gebruiken om mij te helpen herstellen.
  • JediKiller-Jango met:
   Een veelte lang episch avontuur waarin Rob de Hulk is en Hugo de rol aanneemt van Master Yoda. Je kunt de volledige inzending hier lezen.

  De winnaars voor Knack zijn:

  • alias link met:
   Ik beb Knack van een vriend van mij mogen lenen en het spel is best wel goed in elkaar gezet. Het verhaal is grappig en ook niet al te makkelijk. Het spel is nu weer terug natuurlijk, maar graag zou ik het af en toe nog willen spelen. Daarbij kan mijn zoon het ook spelen in verband met de lage instapdrempel. Dus eigenlijk maak je twee gamers happy voor de prijs van één prijs.
  • rongom met:
   What the Knack!? Er is geen feestje compleet zonder een broodje Knack, dus doe voor deze "knacker" maar Knack! Het lijkt mij in ieder geval een knacktastiche ervaring!

  Gefeliciteerd winnaars! Jullie krijgen een PB met de instructies om de game in ontvangst te nemen.

  Killzone en Knack toppers voor de PlayStation 4

  In Killzone: Shadow Fall woedt er een jarenlange oorlog die de mensheid bijna heeft laten vervagen. Shadow Marshal Lucas Kellan besluit om de mensen te beschermen tegen de Helghast. Hij haalt het uiterste uit iedereen om de vijanden voor eens en voor altijd uit te schakelen.

  In Knack speel je de rol van een heldhaftige robot die het tij moet keren in een eens zo rustige planeet. Mensen en Goblins leven vredig naast elkaar, maar daar komt, dankzij een oorlog, een einde aan. Het is aan Knack om de wereld te redden en de vrede terug te brengen.

  Knack

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.