Uitslag BIZARRE PRIJSVRAAG! - Win 3x 4x LittleBigPlanet 3!

  Wie wil er nu niet met Sony's exclusieve platformer LittleBigPlanet 3 aan de slag? Vorig week lanceerden we een BIZARRE prijsvraag! Want jij maakte kans om LBP3 maar liefst 4x te winnen zodat je met je vrienden lekker co-op kunt spelen! We onthullen nu de 3 gelukkige winnaars!

  In samenwerking met Sony geven wij 3 maal 4 x LittleBigPlanet 3 weg voor PS4 of PS3 naar keuze. Ja, je leest het goed: 4keer dezelfde game. Waarom? Simpel, omdat LBP een platformavontuur is, bedoeld voor vier mensen! Dus is het natuurlijk tof als je dit avontuur met je vrienden kan beleven, waar die ook wonen in Nederland!

  De uitslag

  Wat je moest doen om kans te maken op dit bizarre pakket was één van de LBP-personages uitprinten en dan een foto op een toffe locatie maken! De inzendingen stroomden binnen en jullie zijn allemaal erg creatief bezig geweest! Verwacht in de loop van de week nog een special met daarin een aantal toffe inzendingen.

  Maar helaas, niet iedereen kan winnen (zeker niet als je niet je gebruikersnaam meestuurt!). *trommelgeroffel* Hierrrrrrrrrr zijn de winnaars!

  1. svenysven

  Onze vaste gebruiker svenysven maakte een heel verhaal over Oddsock!

  LittleBigPlanet 3

  2. brownhousegamer

  De tweede winnaar is brownhousegamer die Oddsock aan een mooie horizon zette!

  LittleBigPlanet 3

  3. nlthaboss

  nlthaboss was creatief met het neerzetten van Toggle!LBP3

  Gefeliciteerd alle drie! Er wordt zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe platformer? Check dan gauw onze LittleBigPlanet 3 review. En houd dus XGN in de gaten voor onze special met de leukste inzendingen!

  Heb je nu niets gewonnen? Stem dan gewoon even op je favoriete games (waaronder misschien LittleBigPlanet 3?) in de XGN Game Awards 2014 en laat je adresgegevens achter, dan maak je ook gelijk kans op een hele rits aan toffe prijzen!

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.