Uitgever Fallout patenteert Nuka Cola

  Zenimax, het moederbedrijf waar Fallout-ontwikkelaar Bethesda Softworks onder valt, heeft drie trademarks voor 'Nuka Cola' gepatenteerd in de Verenigde Staten.

  Twee van de drie trademarks vallen onder de categorie├źn 'entertainment services, on-line interactive computer games' en 'computer game software for use with computers and video game consoles'. De derde trademark houdt 'kleding en accessoires' in.

  Een expliciete reden voor het feit dat Zenimax Nuka Cola heeft gepatenteerd is vooralsnog niet bekend. Waarschijnlijk gaat het om het preventief beschermen van intellectueel eigendom. Tot nu toe wijst niets erop dat deze drie trademarks duiden op een nieuwe Fallout-game, waarover al maanden geruchten de ronde doen.

  Volgens de Fallout-lore was Nuka Cola de populairste frisdrank ter wereld voor de 'Great War', een fictieve atoomoorlog in het jaar 2077. Na de oorlog bleek dat een heleboel flesjes van de cola de nucleaire fall-out hadden overleefd, waardoor het ook in het 'huidige' Fallout-tijdperk een zeer geliefd drankje is in de fictieve, postapocalyptische wereld.

  Fallout

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.