Ubisoft wil meer kleine games als Child of Light maken

  Child of Light verscheen eerder dit jaar en werd enorm goed ontvangen door gamers en pers. Ubisoft heeft dat ook gezien en wil meer van dit soort kleinere games uitbrengen.

  Het Child of Light team is inmiddels een vast ontwikkelteam geworden binnen Ubisoft. Dit team werkt nu al aan een nieuw project, maar welke dat is blijft nog even onbekend. Dat meldt website CVG.

  De Franse uitgever wil dan ook meer kleine titels als Child of Light maken. Lionel Raynaud van Ubisoft Montreal, laat dat weten. "Ja, we moedigen nieuwe initiatieven als Child of Light aan en de kans bestaat dat we veel meer van dit soort games in de toekomst brengen," aldus Raynaud.

  Games nog gepitcht bij Ubisoft

  Op dit moment moeten die games nog gepitcht worden. Dat betekent dat de teams binnen Ubisoft met ideeën komen en de bazen daar akkoord op moeten geven voordat de daadwerkelijke ontwikkeling begint.

  Child of Light verscheen afgelopen april. De game kreeg van ons een enorm hoge 9.5 in de Child of Light review. Een andere unieke game van Ubisoft onlangs is Valiant Hearts, dat ook goed ontvangen werd in de review.

  Child of Light

  Verkijgbaar vanaf 30 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.