Ubisoft VR games zullen crossplay hebben

  Zowel de HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR versies van Ubisoft VR games zullen ondersteuning voor crossplay gaan bieden. De drie virtual reality games van Ubisoft zijn dus samen met spelers op andere platformen te spelen.

  Zowel de aankomende Ubisoft VR games Werewolves Within en Star Trek: Bridge Crew zullen gelanceerd worden met crossplay functionaliteit. Voor het inmiddels gelanceerde Eagle Flight zal morgen een update uitgerold worden die crossplay toevoegt aan de game.

  Samen spelen op alle platformen met Ubisoft VR games

  Eén van de grotere zorgen met betrekking tot virtual reality is dat er veel verschillende platformen zijn voor VR gaming. Omdat over de verschillende platformen ook veel uiteenlopende games uitkomen is het voor consumenten lastig om een keuze te maken. De crossplay die geboden gaat worden door de Ubisoft VR games maakt het makkelijker om een keuze te maken, zeker wanneer games aangeboden worden op de Vive, Oculus Rift én PlayStation VR.

  Bovendien kan crossplay ervoor zorgen dat er een grotere groep spelers tegelijkertijd speelt, wat het matchmaking proces makkelijker maakt. Zeker bij spellen als Werewolves Within, de virtual reality versie van de bekende partygame Weerwolven van Wakkerdam, is het van belang om samen te spelen.

  Eagle Flight

  Verkijgbaar vanaf 18 october 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.