Ubisoft VR games in viervoud aanwezig tijdens de E3 2016

  Ubisoft zal op de aankomende E3 naast de grote namen Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2 ook vier Ubisoft VR games onthullen. Twee van de vier games waren al bekend.

  Eagle Flight en Werewolves Within waren al eerder door de studio aangekondigd, maar volgens de website UploadVR is er een mail naar hen verstuurd waarin staat dat Ubisoft nog twee andere onaangekondigde VR games zal presenteren op de E3.

  Ubisoft VR games zijn speelbaar op de E3

  In dezelfde mail zegt de ontwikkelaar dat deze Ubisoft VR games niet als een teaser of als trailer zullen verschijnen op de E3, maar als speelbare demo's. Het lijkt er dus op dat, ondanks dat er nog niks bekend is over de games, deze games al in een vergevorderd stadium zijn van ontwikkeling.

  Ubisoft is op dit moment compleet gesloten als het aankomt op deze games en wil zelfs niet zeggen wat voor soort games het zullen worden. Een kleine hint over de games kan zijn gegeven door Google. Bij de bekendmaking van het Google's Daydream VR platform werd Ubisoft genoemd als partner voor deze service. Het kan betekenen dat de aangekondigde Ubisoft VR games zullen verschijnen voor dit VR platform, maar het kan ook betekenen dat deze onaangekondigde games voor dit platform zijn ontwikkeld.

  Een andere hoopvolle aanname die UploadVR doet is dat één van de twee Ubisoft VR games een VR versie zal worden van een bestaande Ubisoft franchise. Assassin's Creed werd hierbij genoemd als voorbeeld. Een waarschijnlijker scenario is volgens UploadVR dat beide titels compleet nieuwe games worden

  Het is op dit moment niet meer dan gokken over wat deze games zullen inhouden. We moeten rustig wachten op de persconferentie van Ubisoft op de E3 om meer te weten te komen over deze aankomende Ubisoft VR Games.

  Eagle Flight

  Verkijgbaar vanaf 18 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.