Ubisoft maakt de eerste Xbox Scarlett en PS5 games bekend

  Ubisoft heeft de eerste titels voor de volgende generatie consoles bekendgemaakt. Het gaat om eerder aangekondigde titels Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine en Gods & Monsters. Daar blijft het alleen niet bij.

  Ubisoft

  Tijdens de Q&A-sectie van de inversteerdersbijeenkomst van Ubisoft (via IGN) heeft Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, bekendgemaakt dat Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine en Gods & Monsters allemaal verschijnen op de volgende generatie consoles. De games die vorige week nog werden uitgesteld gaan volgens Guillemot ook gebruikmaken van de nieuwe features die de hardware met zich meebrengt.

  Dit wil overigens niet zeggen dat de games niet meer op de PlayStation 4 en Xbox One verschijnen. De games zullen namelijk op beide generaties uitgebracht worden. Hetzelfde gebeurde aan het begin van de huidige generatie ook met Assassin's Creed IV: Black Flag bijvoorbeeld.

  Meer Xbox Scarlett en PS5 games in aantocht

  Naast de eerdergenoemde titels laat Ubisoft ook weten dat er nog twee onaangekondigde titels op de planning staan voor het volgende fiscale jaar (april 2020-maart 2021). Ook deze onaangekondigde gaan volop gebruikmaken van de kracht van de next-gen hardware. Vermoedelijk is één van deze titels Assassin's Creed Ragnarok, waar eerder dit jaar al details over uitlekten.

  Watch Dogs Legion

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.