Ubisoft kondigt VR game Star Trek Bridge Crew release aan

  Tijdens de E3 persconferentie had Ubisoft behoorlijk wat aandacht voor Virtual Reality. Zo kondigde de ontwikkelaar de Star Trek Bridge Crew release voor VR aan.

  Ubisoft heeft een Star Trek game onthuld waarin je zelf onderdeel bent van de 'bridge' van de Aegis. Jij en een aantal vrienden kunnen via VR namelijk het schip besturen alsof je er zelf op zit. En Ubisoft heeft de aankondiging op een gepaste manier gedaan.

  Star Trek VR release aankondiging: vereist teamwork

  Star Trek acteurs Levar Burton(Scotty) en enkele anderen van de cast hebben de VR game namelijk getest en zij waren behoorlijk onder de indruk. Burton wist te vertellen dat de game echt om teamwork draait. De ene speler neemt plaats in het schip als de kapitein, terwijl anderen de tactische officier, helm officier of juist ingenieur bekleden.

  De game is te spelen met vier spelers en alleen als zij samenwerken kan een missie, waar bijvoorbeeld Klingons aanvallen, tot een goed eind gebracht worden. Star Trek Bridge Crew komt deze herfst uit voor alle gangbare VR brillen zoals de PlayStation VR.

  Star Trek: Bridge Crew

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.