Ubisoft gamescom games line-up bekendgemaakt

  De titels van Ubisoft waar het grote publiek tijdens gamescom 2016 mee kennis gaat maken, zijn bekendgemaakt. De Ubisoft gamescom games line-up bevat onder andere For Honor! Genoeg reden dus om naar Keulen af te reizen deze maand!

  In totaal bestaat de Ubisoft gamescom line-up uit:

  Alleen For Honor en Steep zul je zelf kunnen spelen. De andere titels worden als een demo getoond tijdens de gamescom, welke dit jaar van 16 tot en met 21 augustus gehouden wordt.

  Ubisoft gamescom games line-up heeft ook VR-titels

  Ook VR-titels Eagle Flight en Star Trek Bridge Crew maken onderdeel uit van de Ubisoft gamescom games line-up en zullen speelbaar zijn in hal 6.1, waar de stand van Ubisoft zich bevindt.

  Een Ubisoft gamescom games line-up zou natuurlijk niet volledig zijn als Just Dance 2017 ook niet aanwezig zou zijn, dat is dan ook het geval. Vier dagen lang kunnen vrienden en familie hun dansschoenen aan doen en meebewegen.

  Het is niet enkel games wat de klok slaat, want ook zullen er exclusieve beelden getoond worden van de verfilming van Assassin's Creed. Dit gebeurt op 18 augustus om 13.30 op het hoofdpodium van Ubisoft.

  Ubisoft is niet de enige die haar nieuwste titels toont tijdens het gamescom evenement. Voor een volledig overzicht van alle titels die aanwezig en/of speelbaar zijn, kun je op deze gamescom games overzichtspagina terecht.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.