Ubisoft Gamescom 2017 line-up bekendgemaakt

  De Ubisoft Gamescom 2017 line-up is bekendgemaakt. Van 22 tot en met 26 augustus is Ubisoft aanwezig op het evenement in Keulen. Er worden activiteiten georganiseerd zoals hands-on, demo’s en meer.

  Bij de Ubisoft booth komen veel verschillende activiteiten voor, waaronder Just Dance 2018 optredens, presentaties, nieuwtjes, demo’s, trailers en giveaways. Verder worden er demo’s beschikbaar gesteld van Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5, Mario + Rabbids Kingdom Battle, South Park: The Fractured But Whole en The Crew 2. Ook strijden spelers tegen elkaar in For Honor en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

  Ubisoft Gamescom 2017 line-up met Assassin's Creed Origins en meer

  Tijdens het evenement kan iedereen Ubicollectibles, waaronder de nieuwe Six Collection Chicbi-figurines die recent zijn aangekondigd, kopen. Mocht je niet bij het evenement zijn, kan je deze vanaf 3 november kopen in de Ubisoft Store.

  Er worden ook activiteiten georganiseerd waaronder de finales van het tweede seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League. Spelers strijden tegen elkaar op het Alpha Stage. Deze halve finales zullen op vrijdag 25 augustus plaatsvinden en de finale waaruit de prijswinnaar bekend zal worden, is op zaterdag 26 augustus. Naast de wedstrijd krijgen kijkers nieuwe content zien tijdens panels van ontwikkelaars.

  Ubisoft geeft 15 Ubisoft Club-leden de kans om een VIP-ervaring te bieden. Zij zullen vanuit Ubisoft een uitnodiging krijgen. Tijdens deze ervaring kunnen spelers onder andere Ubisoft-ontwikkelaars ontmoeten. Ook krijgt iedereen die een game speelt op de Ubisoft-booth exclusieve in-game beloningen voor enkele Ubisoft games. Daarnaast krijgen zij de mogelijkheid om de Ubisoft Lounge in de booth te bezoeken.

  Just Dance 2018

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.