Bekijk hier de Ubisoft E3 2018 livestream - Nu live!

  De Ubisoft E3 2018 livestream begint vanavond om 22.00 uur. De uitgever toont tijdens de E3 in Los Angeles haar nieuwste games. Dat belooft weer een flink spektakel met tal van mooie titels.

  Ubisoft

  Net zoals ieder jaar houdt Ubisoft een persconferentie op de E3 om de nieuwste games te tonen. Dit jaar kunnen we vanaf 10 uur vanavond (Nederlandse tijd) genieten van de presentatie van de Franse ontwikkelaar en uitgever.

  Een game die we vanavond zeker gaan zien is het open world racespel The Crew 2. Het is te hopen dat Ubisoft hier iets beters van maakt dan het eerste deel; dat werd namelijk niet heel goed ontvangen. In onze preview kun je lezen over de verschillende uitbreidingen die het spel heeft ontvangen tegenover het eerste deel; zo kun je behalve met auto's nu ook met vliegtuigen en boten aan de slag.

  Ook het door Assassins Creed: Black Flag geïnspireerde Skull and Bones zal zeker te zien zijn vanavond. In deze game kun je zowel solo als in de multiplayer op roof- en ontdekkingstocht uitgaan als piraat. De voorlopige release van Skull and Bones staat op schema voor de herfst of winter van dit jaar, maar het is te hopen dat Ubisoft tijdens de persconferentie met een specifieke releasedatum gaat komen.

  Ook een nieuwe Assassin's Creed kan natuurlijk niet onbreken. Onlangs werd Assassin's Creed Odyssey aangekondigd en deze zal groots in de aandacht staan op de E3.

  Welke games we verder nog zeker gaan zien, en welke games waarschijnlijk voorbij komen, maar vooral de games waarvan wij hopen dat we ze zien, lees je hier. Natuurlijk is het hopen dat Ubisoft met een paar grote verrassingen komt; iets waar Ubisoft normaal gesproken in uitblinkt.

  Ubisoft E3 2018 livestream

  De Ubisoft E3 2018 livestream is op een aantal verschillende manieren te volgen. Je kunt deze namelijk bekijken via Twitch en YouTube. Via het Twitch-kanaal van Ubisoft zal de hele livestream te volgen zijn, maar ook op het YouTube-kanaal is alles te volgen. De livestream zal al voor de persconferentie te volgen zijn, maar dan zul je opgewacht worden door een aftellende klok.

  Ander E3 nieuws

  Natuurlijk is er nog veel meer E3 nieuws; EA, Microsoft, Bethesda en Square Enix gingen de Ubisoft presentatie al voor. Morgen krijgen we nog de PC Gaming Show en de conferenties van Sony en Nintendo. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.