Ubisoft E3 2017 plannen en games bekendgemaakt

  De Ubisoft E3 2017 plannen zijn vandaag bekendgemaakt via een persbericht. Ook verscheen er een trailer waarin de games worden onthuld die Ubisoft gaat tonen op de E3 2017.

  Tijdens de persconferentie van Ubisoft op de E3 2017 zal aandacht besteed worden aan Far Cry 5 en South Park: The Fractured But Whole. Ook zullen er meer details bekendgemaakt worden over de nieuwe games in de Assassin's Creed, Just Dance en The Crew franchises van Ubisoft. Far Cry 5 en Assassin's Creed zijn daarmee de grote titels die een plekje krijgen tijdens de persconferentie van Ubisoft. Naast deze games zullen er voor verschillende platformen nieuwe titels onthuld worden, maar hier is verder nog weinig over bekend.

  Ubisoft E3 2017 met Far Cry en Assassin's Creed

  De persconferentie van Ubisoft begint op maandag 12 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd. De pre-show duurt veertig minuten en begint dus om 21:20. Zowel de pre-show en de persconferentie zijn te volgen op Ubisofts website, Twitch kanaal en Youtube kanaal. Na de persconferentie kunnen bezoekers van de E3 2017 van 13 tot 15 juni de nieuwste games van Ubisoft spelen bij de stand op de beursvloer.

  Net als vorig jaar selecteert Ubisoft uit haar meest trouwe fans weer 55 Star Players die een VIP behandeling krijgen tijdens de E3 2017. Voor Ubisoft Club leden die naar de stand op de beursvloer komen, ligt er speciale in-game content klaar. Het is nog niet bekend voor welke games er content uitgedeeld zal worden. Ook kunnen bezoekers de Ubi Workshop bezoeken om kennis te maken met nieuwe merchandise van Ubisoft.

  Blijf op de hoogte

  Om het laatste nieuws over Ubisoft tijdens de E3 2017 in de gaten te houden, kun je een aantal dingen doen. Op Twitter kun je de hashtag #UbiE3 volgen om op de hoogte te blijven. Op het Youtube kanaal kun je de nieuwste video's en trailers van Ubisoft bekijken. Tenslotte kun je via de website van Ubisoft en via de UbiBlog het laatste nieuws volgen. Op XGN.nl kan je natuurlijk ook terecht voor al het laatste nieuws over de E3!

  In deze special met Ubisoft E3 2017 verwachtingen kun je lezen wat wij denken dat er allemaal gaat gebeuren tijdens de persconferentie van Ubisoft.

  The Crew 2

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.