Ubisoft Black Friday Deals 2017 zijn bekend

  Ubisoft doet mee met Black Friday en komt ook met flink wat aanbiedingen van mooie games. Hieronder staan een aantal bijzondere acties uitgelicht van de Ubisoft Black Friday Deals van 2017.

  Eerder kwam EA al met kortingen op Origin, nu heeft ook Ubisoft bekendgemaakt welke games ze voor een zacht prijsje verkopen. In de Ubisoft Store kan je alle aanbiedingen vinden van games die ook fysiek te koop zijn. Mensen met een PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch kunnen zeker een kijkje nemen als ze nog op zoek zijn naar de perfecte aanbieding.

  De beste Ubisoft Black Friday Deals

  Ben je een verzamelaar van gamehoesjes, dan is de Ubisoft Store interessant. Voor digitale aankopen zou je bijvoorbeeld de acties van de PlayStation Store of Xbox Live kunnen checken, die rechtstreeks in je account verschijnen als download. Maar vergelijken kan natuurlijk nooit kwaad, want wie weet geeft de prijs uiteindelijk de doorslag. Met een aantal in het oog springende acties zet ook Ubisoft zichzelf in ieder geval in de spotlights.

  Wees er wel snel bij als je besluit om tot een aankoop over te gaan. De fysieke games vliegen de winkel uit en voor je het weet is al het moois al uitverkocht. Je kan gelukkig ook bij andere winkels terecht en daarvoor ons volledige Black Friday Deals 2017 overzicht bekijken.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.