Uber tarieven worden van tevoren aangegeven

  Wanneer je vanaf nu een Uber taxi bestelt, dan weet je vooraf wat de Uber tarieven zullen zijn. Waar voorheen de prijzen door de gebruiker zelf berekend moesten worden, krijg je nu meteen van tevoren te zien wat voor prijs je moet betalen.

  Hoewel de prijzen niet veranderen wanneer je op een druk moment een Uber taxi bestelt, weet je vooraf wel beter waar je aantoe bent. Uber had eerder ook al de dienst Uberpool die eigenlijk hetzelfde deed als wat Uber nu in haar eigen dienst introduceert.

  De prijs wordt berekend door in te calculeren hoeveel Uber klanten op dat moment een taxi opvragen. Daarnaast wordt ook de drukte in het verkeer meegenomen in de hoogte van de Uber tarieven. Als laatste kan de prijs ook hoger uitvallen wanneer alle chauffeurs in jouw regio al bezig zijn met een rit.

  Uber tarieven transparanter

  Op deze manier weet je dus precies wat je mag verwachten wanneer je een taxi bestelt via Uber. De app wordt op deze manier een stuk transparanter. Het bedrijf ontdekte volgens Techcrunch dat steeds meer mensen Uberpool gebruiken omdat deze app wél de prijs op voorhand laat zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.