Twitter tekens vanaf vandaag omhoog naar 280 tekens

  De limiet voor de Twitter tekens is vanaf vandaag omhoog gegaan naar 280 tekens. Deze verandering zat er al een tijdje aan te komen, maar het is nu echt zover!

  Het is al een tijdje bekend dat Twitter de limiet naar 280 tekens wou verhogen. Toen dit werd aangekondigd was nog niet zeker wanneer dit ging gebeuren, maar vanaf vandaag kan iedereen langere berichten achterlaten! Twitter is al een tijdje bezig met veranderingen doorvoeren. Zo was eerder al bekendgemaakt dat een afbeelding toevoegen aan je tweet geen invloed meer zal hebben aan de hoeveelheid tekens.

  Twitter tekens verhoogd naar 280 vanwege ruimtegebrek

  Volgens Twitter hadden gebruikers er moeite mee om zich binnen de (oude) limiet van 140 tekens te houden. Het gebeurde regelmatig dat mensen hun berichten laten voor wat het is, wanneer ze merken dat deze niet aan het maximum aantal tekens voldoet. Volgens Twitter gaat het verhogen van de limiet naar 280 tekens positief uitpakken. Nu de limiet is opgeschroefd moet er meer stimulatie komen om tweets te plaatsen, aangezien er meer ruimte is om je mening achter te laten.

  Update je Twitter en test het zelf uit!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.