Twitch subscriptions kun je nu cadeau geven

  Je kunt nu Twitch subscriptions voor iemand anders kopen. Deze update voor de streamingdienst is tijdens TwitchCon aangekondigd.

  Je kunt een Twitch subscription van één maand aan iemand geven voor verschillende prijzen. Deze prijzen zijn 4,99 euro, 9,99 euro en 24,99 euro. Het geld dat je uitgeeft zal het kanaal waarvoor je een subscription koopt ondersteunen.

  Twitch subscriptions geven is makkelijk

  Als je aan iemand een subscription wil geven, hoef je alleen maar op de naam van de persoon in chat te klikken om ze te vinden. In de user card die dan verschijnt, is een knop waarmee je het cadeau kunt geven. Ook kun je op de Subscribe knop klikken en de username van de gelukkige persoon invullen als ontvanger.

  Wanneer je het cadeau gekocht en verstuurd hebt kun je er voor kiezen om een bericht in de Twitch chat te laten verschijnen dat iedereen vertelt dat je net een Twitch subscription hebt gekocht voor iemand. Of je dit nu doet of niet, de persoon zal een notificatie krijgen van het cadeau.

  Twitch partner en affiliates kunnen vanaf nu ook een lijst samenstellen met kijkers die een subscription verdienen. Dit kan met de nieuwe Twitch extension genaamd Heroes.

  Eerder heeft Twitch het al makkelijker gemaakt om Bits te doneren via de app. De volgende aanpassing die in de planning staat, is de mogelijkheid om Bits te kopen met PayPal.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.