Twitch Sings karaoke game downloaden op PC nu mogelijk

  Twitch Sings, de karaoke game van het live streaming platform, is nu gratis te downloaden op de PC. Vorig jaar werd de game aangekondigd en nu is de game te downloaden voor de gebruikers van Twitch. Deze game is samen door Harmonix en Twitch ontwikkeld.

  Tijdens TwitchCon 2018 is tijdens de keynote voor het eerst Twitch Sings aangekondigd. Hier maakte het streaming platform bekend dat ze samen met ontwikkelaar Harmonix gingen werken om een game voor Twitch te ontwikkelen. Deze game is nu, ongeveer zes maanden later, klaar voor gebruik van de streamers op het platform.

  Wat houdt de Twitch Sings karaoke game die nu te downloaden op PC is in?

  Twitch Sings is een karaoke game die is ontwikkeld voor gebruikers van het streaming platform. Je kiest een podium of andere locatie waarbij je vervolgens gaat optreden. Hierna kies je een nummer dat je wil gaan zingen. Op dit moment zijn er zo’n 2000 nummers waar spelers uit kunnen kiezen en de collectie zal volgens Twitch blijven groeien.

  Na alle voorbereidingen kun je live gaan streamen en is het tijd om te zingen! Kijkers van de livestream kunnen nummers aanvragen en uitdagingen kiezen terwijl je aan het zingen bent. Naast een achtergrond en een nummer heb je ook een personage dat je kan stijlen. Door meer te zingen krijg je munten en hiermee kun je dan nieuwe outfits en accessoires voor je personage kopen.

  Naast deze uitdagingen en stijlen die je aan je personage kunt geven, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de multiplayer-functie in de game. Dit houdt in dat je een duet kunt zingen met andere streamers op het Twitch-platform. Het is dan de bedoeling dat je je video plaatst en dat de andere streamer later zijn of haar eigen video toevoegt.

  Foto van karaoke komt van Pixabay: https://pixabay.com/nl/photos/audio-microfoon-bokeh-heldere-1851517/

  Voor welke consoles is Twitch Sings beschikbaar?

  Op dit moment is de karaoke game Twitch Sings te downloaden op PC. Twitch en Harmonix zijn nog bezig met een iOS versie van de nieuwe game en ook is er nog een Android-versie onderweg. Dit zijn op dit moment alleen nog concepten. Wanneer de game op deze consoles te spelen is, is nog niet bekendgemaakt door Twitch.

  Twitch is een streaming service die origineel bedoeld was voor gamers, maar veel uitgebreider is geworden over de jaren heen. Heb je nog nooit gehoord van de streamingdienst? In ons artikel over de opkomst van Twitch kun je lezen wat het platform precies inhoudt. Ken je Twitch al, maar ben je nog niet heel bekend met de streamers? Dan kun je in onze special over de grootste Twitch streamers hier wat meer over uitvinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.