Twitch Pokemon marathon gaat 27 augustus van start

  Aankomende maandag, 27 augustus 2018, begint de Twitch Pokemon marathon. Alle seizoenen en films zullen aan bod komen in de laatste maanden van 2018 en de eerste maanden van 2019.

  Door een samenwerking tussen Twitch en de Pokemon Company is er binnenkort een Pokemon Marathon te zien via Twitch. Alle 932 afleveringen uit zeventien seizoenen zullen gedurende de week, van maandag tot en met donderdag, worden uitgezonden op het TwitchPresents kanaal. Op vrijdag en zaterdag worden de afleveringen allemaal nog eens uitgezonden en iedere zondag is er tijd vrijgemaakt voor een van de achttien Pokemon-films.

  Twitch Pokemon marathon langste show op Twitch ooit

  De Twitch Pokemon marathon is niet de eerste show op Twitch. TwitchPresents is een kanaal dat constant verschillende shows uitzendt via de streamingdienst. In de beschrijving van het Twitch-kanaal staan schema’s van dagen met daarin verschillende Aziatische series. Pokemon is dus niet de eerste tv-show die op TwitchPresents wordt uitgezonden, maar volgens Twitch is het wel de langste ononderbroken show in de geschiedenis van de streamingdienst.

  En de afleveringen van de series kijken is niet het enige wat je kunt doen. Via de livechat van Twitch kun je natuurlijk over de serie praten met de andere kijkers, want Pokemon is nu nog altijd enorm populair.

  Pokemon Badge Collector Twitch Extension

  Daarnaast kun je, door middel van de Pokémon Badge Collector Twitch Extension, jouw eigen zelf Pokemons vangen. Wanneer je gebruik maakt van een Twitch-account en deze extensie zullen er Pokemons in beeld verschijnen, waar je op kunt klikken.

  Op deze manier voeg je ze toe aan je verzameling en verzamel je punten. Hoe minder de Pokémon voorkomt, hoe meer punten je hiervoor krijgt. De uitbreiding heeft ook een scorelijst, waardoor je kunt zien hoe goed of slecht je het in vergelijking met de andere kijkers doet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.