Tweede trailer Once upon a Time in Hollywood brengt je terug naar de jaren 60

  Twee maanden terug kregen wij door middel van een teaser een eerste blik op Quentin Tarantino’s nieuwe film. Nu heeft Sony een volledige trailer voor Once upon a Time in Hollywood uitgebracht die vooral meer actie, meer humor en meer details over het verhaal bevat. De film met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrol komt uit op 21 juli.

  Wat is er allemaal in de nieuwe Once upon a Time in Hollywood trailer te zien?

  Once upon a Time in Hollywood gaat over Rick Dalton, een TV-ster die samen met zijn beste vriend en stuntdubbel aan de bak probeert te komen in het Hollywood van de jaren 60. In een van de eerste beelden uit de nieuwe trailer zien we hoe Dalton (Leonardo DiCaprio) op een filmset met een vlammenwerper Nazi officieren verbrandt in een Tweede Wereldoorlog film. Is dit een verwijzing naar Tarantino's eigen film Inglorious Bastards? Waarschijnlijk wel, aangezien een belangrijk onderdeel van de film het verbranden van belangrijke Nazi’s was en Tarantino er om bekend staat veel verwijzingen in zijn films te stoppen.

  Verder zien we in de trailer vooral veel beelden die je helemaal de sfeer van het Hollywood uit 1969 laat proeven en krijgen we meer te weten over de verschillende personages. Zo zien we meer van Margot Robbie’s (Suicide Squad, The Wolf of Wall Street etc.) personage Sharon Tate en Al Pacino (The Godfather) in zijn rol als Hollywood producer. Ten slotte krijgen we een eerste blik op Dakota Fanning en Kurt Russels personages.

  Once upon a Time in Hollywood trailer screenshot

  Waar gaat Once upon a Time in Hollywood over?

  De negende film van Quentin Tarantino is deels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Aan het einde van de jaren 60 pleegde een sekte genaamd ‘The Manson Family’ meerdere moorden, waaronder de moord op de bekende actrice Sharon Tate.

  Hoewel de sekte een groot onderdeel van film lijkt te worden, hebben de eerste twee trailers dit onderwerp nog vermeden. In beide trailers zitten wel beelden van Damon Herriman in zijn rol als sekteleider Charles Manson, maar over de moorden is nog niets te zien. De trailers hebben zich tot nu toe vooral gefocust op de vriendschap tussen de personages van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.