Tweede Toy Story 4 trailer introduceert Keanu Reeves' personage

  Nog maar een paar maanden wachten voordat we het volgende avontuur van ons favoriete levende speelgoed kunnen zien. Pixar heeft de tweede en laatste trailer voor Toy Story 4 uitgebracht. De trailer maakt vooral meer details over het verhaal van de op 21 juni uitkomende film bekend en introduceert ons aan het personage van Keanu Reeves.

  Wat laat de nieuwe Toy Story 4 trailer allemaal zien?

  In de eerste trailer zagen we hoe Woody, Buzz en de rest met een camper op reis waren. Dankzij de tweede trailer weten wij waarom, ze gaan namelijk op een te gekke roadtrip! We zien onder andere hoe het speelgoed samen met Bonnie en haar ouders in de camper het land doorreizen. De belangrijkste taak van het speelgoed is om Forky te beschermen, de paniekerig vork die door Bonnie op de kinderopvang gemaakt is en moet wennen aan het idee dat hij nu levend speelgoed is.

  Forky weet te ontsnappen en Woody en zijn vrienden moeten hem proberen te redden. Toy Story 4 gaat dus over een reddingsmissie. De nieuwe Toy Story 4 trailer laat vooral veel nieuwe beelden van deze reddingsmissie zien. Zo zien we Buzz zich via een kermisattractie de lucht in slingeren en krijgen we een uitgebreide introductie van een van de personages die ze onderweg leren kennen: Duke Caboom.

  Toy Story 4 Duke Kaboom

  Wie is Duke Caboom?

  Duke Caboom is het nieuwe personage dat door Keanu Reeves wordt ingesproken. Reeves is de bekende acteur uit de Matrix en John Wick films. In de nieuwe Toy Story 4 trailer wordt Duke Caboom aan Woody door Bo Beep voorgesteld. Volgens Bo Beep is hij voor de reddingsmissie de perfecte speelgoed pop die kan helpen. Duke Caboom is een Canadese stuntman die in de trailer op patserige manier op zijn stuntmotor poseert. Onze helden komen hem tegen in een antiekwinkel.

  Gaan we erachter komen waarom het speelgoed leeft?

  Verder zien we in de trailer dat het speelgoed er op schokkende manier achter komen hoe knuffels ervan binnen uitzien. Toy Story 4 lijkt het speelgoed bewuster te maken over het feit ze levende objecten zijn. We gaan deze kant van het verhaal waarschijnlijk verder ontdekken door middel van Forky aangezien hij door Bonnie zelf in elkaar geknutseld is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.