Tweede Kingdom Hearts VR Experience komt snel naar PSVR

  Eerder dit jaar kwam er een kleine VR game uit gebaseerd op Kingdom Hearts. Fans die daarvan hebben genoten, of een kleine afleiding nodig hebben tot de DLC voor Kingdom Hearts III uitkomt hebben geluk. Een tweede deel van de Kingdom Hearts VR Experience komt op 24 juli naar PSVR.

  Een teaser voor dit tweede deel van de VR experience werd gedeeld op het officiële Twitter-account van de franchise. Het gaat om een kleine 20 seconden aan gameplay, maar het is iets. Je kunt de tweet hieronder zien.

  Welke werelden zitten er in de nieuwe Kingdom Hearts VR Experience?

  Het is nog onmogelijk te zeggen hoe de hele VR Experience uit zal pakken. De teaser laat alleen een ‘Olympus Coliseum’ zien. Op basis van het logo kunnen we aannemen dat dit gebaseerd is op Disneys Hercules. De rest van de content is nog volkomen onbekend.

  Is dit DLC voor Kingdom Hearts III?

  Het is niet nodig om Kingdom Hearts III te kopen om de VR game of deze nieuwe uitbreiding daarvan te spelen. De Kingdom Hearts Experience is een los verkrijgbare en speelbare game. Wel heb je uiteraard PS VR hardware nodig.

  Deze Kingdom Hearts VR game vult de tijd tussen Kingdom Hearts III en de DLC op. Kingdom Hearts III kreeg in onze review een 9,8.

  Kingdom Hearts: VR Experience

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.