Tweede gratis Dying Light DLC nu beschikbaar

  In juni liet ontwikkelaar Techland doorschemeren het komende jaar gratis DLC uit te willen brengen voor Dying Light. De eerste is afgelopen zomer verschenen, genaamd Reinforcements. Vandaag wordt ermee verder gegaan nu de tweede gratis Dying Light DLC uitkomt, met de naam Lethal Inventions.

  Zoals de naam al doet vermoeden zal de gratis DLC een aantal dodelijke uitvindingen aan het arsenaal van Dying Light toevoegen. Hoewel het spel al een flink aantal dodelijke wapens kende, komen daar vandaag met de Lethal Invention DLC drie nieuwe opties bij.

  Gratis Dying Light DLC voegt drie nieuwe wapens toe

  Met de namen Fenris Axe, Kuai Dagger en Last Wish Revolver, weet je in ieder geval ongeveer wat je kan verwachten. Elk wapen heeft ook nog eens een speciale move die het gebruik ervan nog epischer zal maken. Want het draait natuurlijk allemaal om zombies in stijl kapotmaken.

  Zo zal je er met de Fenris Axe goed aan doen vooral te richten op de ledematen van zombies. Niet alleen omdat een zombie zonder handen (of benen) een stuk minder gevaarlijk is, maar ook omdat je vervolgens nog harder uit kan halen met de bijl. En harder uithalen betekent meer bloed!

  De Kuai Dagger is vooral handig voor hen die van snelheid houden. Een klein dolk die je sneller doet lopen als je hem gebruikt is natuurlijk altijd handig als er hordes ondoden op je hielen zitten. Of je gebruikt de Last Wish revolver, die na vijf headshots het zesde schot een extra explosie meegeeft. Do you feel lucky punk?

  Dying Light: The Following Enhanced Edition

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.