Tweede deel van de Final Fantasy VII remake nu in ontwikkeling

  Het tweede deel van de remake van Final Fantasy VII is op dit moment in de maak. Director Tetsuya Nomura heeft gezegd dat Square Enix begonnen is met het volgende deel van de remake, wat zal betekenen dat het eerste deel bijna klaar is.

  Er is groot nieuws naar buiten gebracht door de director van de Final Fantasy VII remake, Tetsuya Nomura. Het tweede deel van de remake is nu namelijk ook in de maak en zal volgens hem de verwachtingen gaan overtreffen. Square Enix heeft besloten om de remake in meerdere delen uit te brengen, zodat alle aspecten van het verhaal goed verteld kunnen worden. De makers van de originele game ontwikkelen de remake, maar toch denkt de schrijver van de game, Kazushige Nojima, dat spelers een ander gevoel aan de game zullen overhouden dan het origineel.

  ‘’In de Final Fantasy VII remake zal er veel minder ruimte zijn voor de verbeelding van spelers. Dit zal waarschijnlijk het gevoel van het verhaal aanzienlijk veranderen. Mensen die het origineel kennen, weten misschien niet precies hoe ze het moeten verwerken.”

  Kazushige Nojima

  Desondanks de twijfels zullen nieuwe en oude fans wel enorm van de remake kunnen genieten volgens de ontwikkelaar. De game zal aanvoelen als een volledig product en geen DLC. Hoe denk jij over de remake van het klassieke Final Fantasy VII? Zal het de ervaring van het origineel overtreffen of hadden ze er beter vanaf kunnen blijven?

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.