Tweede Call of Duty WW2 DLC is uitgebracht

  De tweede Call of Duty WW2 DLC is vanaf nu beschikbaar voor iedereen op de PlayStation 4. Xbox One en PC spelers zullen het nog even moeten doen met het eerste uitbreidingspakket: The Resistance, de tweede DLC zal namelijk pas later verschijnen op de twee platformen.

  Nieuwe DLC betekent natuurlijk nieuwe maps, dat is één van de redenen waarom je de uitbreiding koopt! In deze uitbreiding, genaamd The War Machine, krijg je toegang tot drie nieuwe multiplayer strijdtonelen, een nieuwe War Mode-missie genaamd Operation Husky en de zombiemap The Shadowed Throne.

  Tweede Call of Duty WW2 DLC Maps

  De drie multiplayer maps waarmee je aan de slag kan zijn Duinkerke, Egypte en V2. Alle drie de namen spreken voorzich. Zo kennen we Duinkerke, naast de historische gebeurtenis, van de met Oscar bekroonde film Dunkirk en kunnen we deze slag nu digitaal nabootsen.

  De map Egypte speelt zich natuurlijk af in Egypte, waar je ten strijde trekt in de en om de oude piramiden. De laatst genoemde map, V2, speelt zich af op het Duitse platteland. Hier werden V2 raketten gemaakt, één van de wapens waarmee Duitsland het voor elkaar kreeg om een deel van Engeland in puin te leggen.

  War Mode en Zombies

  In de War Mode-missie Operation Husky speel je als de geallieerden en ben je bezig met de invasie van Sicilië. In deze operatie kun je voor het eerst in Call of Duty WW2 het gevecht ook in de lucht aangaan.

  De nieuwe map voor de Zombies heet The Shadowed Throne. Hier reis je met de groep zombieslachters af naar Berlijn om Doktor Straub, net zoals in de vorige maps, een halt toe te roepen. Bloed en horror is alles behalve uitgesloten!

  Call of Duty WW2 is al sinds 3 november 2017 te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De tweede DLC is vanaf nu ook verkrijgbaar voor de PlayStation 4, wanneer de uitbreiding voor de Xbox One en PC komt is nog niet bekend.

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.