Tweede Black Panther trailer verschenen

  Marvel heeft in juni met een trailer aangekondigd dat de superheld Black Panther een eigen film krijgt. Nu is er een tweede Black Panther trailer verschenen, die je hierboven kunt bekijken.

  Black Panther was al te zien in de Marvelfilm Captain America: Civil War. Hij voegde zich bij het Avengers-team toen zijn vader T’Chaka omkwam bij een bomaanslag. De plannen voor een eigen film bestonden al langere tijd, maar zijn uitgesteld toen Spider-Man: Homecoming voorrang kreeg.

  Wakanda in Black Panther trailer

  In de aankomende film zal Black Panther vechten voor zijn plekje op de troon. Na lange tijd keert hij terug naar het fictieve Afrikaanse thuisland Wakanda en daar krijgt hij te maken met een nieuwe vijand. Hij moet zijn krachten bundelen om te voorkomen dat deze vijand Wakanda vernietigt.

  In de trailer zijn een aantal bekende acteurs te zien. Naast Chadwick Boseman die de hoofdrol zal spelen, krijgen bijvoorbeeld ook Michael B. Jordan, Forest Whitaker, Andy Serkis en Martin Freeman een rol. Black Panter draait vanaf 14 februari volgend jaar in de bioscoopzalen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.