Twee Superman games geannuleerd door Warner Bros

  Warner Bros. zou volgens geruchten van Geeks Worldwide journalist James Sigfield, twee Superman games geannuleerd hebben. Warner Bros. zou sinds 2013 al bezig zijn geweest om een nieuwe game te maken van de superheld.

  Warner Bros.

  Eén van deze games zou een open world Superman game zijn die te vergelijken is met de Spiderman game die vorig jaar uit is gekomen. Helaas werd dat avontuur van Superman geannuleerd tijdens de prototypefase. Daarnaast zou er ook een Superman game in ontwikkeling zijn geweest die gebaseerd was op de animatiefilm Superman: Unbound uit 2013.

  De game zou dezelfde naam krijgen als de animatiefilm en zou zich afspelen in de stad Kandor. Het plan was om gebruik te maken van dezelfde engine die ook gebruikt wordt voor de Batman: Arkham games. Daar ging het echter fout. De ontwikkelaars kregen de vliegmechanics niet aan de praat in de engine, waardoor Superman niet kon vliegen.

  Warner Bros. zou daarnaast ook hebben gewerkt aan een open world Suicide Squad game. Die titel is volgens de geruchten ook in de ijskast gezet. Het is niet bekend of Warner Bros. op dit moment bezig is met een nieuwe poging voor beide franchises. Zou er volgens jou een nieuwe Superman game moeten komen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.