Twee Razer prototypen gestolen op CES 2017

  Tijdens CES worden elk jaar verschillende nieuwe innovaties getoond als het gaat op technologie. Elk jaar zijn er verschillende grote bedrijven aanwezig waaronder ook Razer. Alleen liep het voor het bedrijf niet helemaal goed af. Er zijn namelijk twee Razer prototypen gestolen.

  Via een post op Facebook laat Min-Lang Tan, baas van Razer, weten dat er twee Razer prototypen zijn gestolen op CES 2017. Hij meldt daarbij dat de politie is ingelicht en dat de nodige papieren zijn ingevuld zodat er een onderzoek kan worden gestart. Uit de post is zeker op te maken dat hij niet blij is met het voorval.

  Zo zegt Tan het volgende:

  "Wij nemen diefstal erg serieus. Het is valsspelen en valsspelen valt bij ons niet echt lekker. Er zitten duidelijke gevolgen aan dit soort misdrijven en een persoon die dit doet is duidelijk niet slim."

  Om welke twee Razer prototypen het gaat, is op dit moment niet bekend. Wel kreeg het bedrijf veel aandacht voor hun Project Valerie laptop, een laptop met drie schermen, en Project Ariana, een beamer voor meer belevenis. Het zou dus heel goed om deze twee producten kunnen gaan.

  Niet de eerste keer dat er twee Razer Prototypen zijn gestolen

  Het is trouwens niet de eerste keer dat er prototypen zijn gestolen bij Razer. In 2011 werd er ingebroken op het hoofdkantoor van Razer en zijn er twee laptops meegenomen. Deze laptops bleken uiteindelijk eerdere exemplaren van de Razer Blade te zijn.

  Omdat Projecten Valerie en Ariana beide prototypen zijn, is er op dit moment nog geen zekerheid dat we de apparaten in het echt zullen zien. Mochten dit de twee gestolen apparaten zijn, zouden de projecten ook nog een stap terug hebben gedaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.