Twee Nintendo Switch Metroid games in ontwikkeling

  Er zijn twee Nintendo Switch Metroid games in ontwikkeling. Dat zegt Nintendo Youtuber SuperMetalDave 64. Een van deze titels zou worden onthuld op de E3.

  Een van de titels wordt ontwikkeld door Retro Studios, Zij was eerder al verantwoordelijk voor de Metroid Prime serie. In de tussentijd ontwikkelde zij ook Donkey Kong Country Returns en Tropical Freeze. Nu zou de studio al drie jaar bezig zijn met de nieuwe Metroid. Deze zou Metroid Prime 4 gaan heten en een 3D standpunt hebben.

  De andere Metroid zou in ontwikkeling zijn door Climax Studios. Deze studio werkte eerder aan Silent Hills: Memories en Assassin's Creed: Chronicles. Dit zou volgens SuperMetalDave64 de game zijn die op de E3 zal verschijnen. Er is nog weinig bekend over de game.

  Nintendo Switch Metroid games in ontwikkeling

  Mochten de geruchten waar zijn, dan is het voor het eerst in een lange tijd dat er weer een grote Metroid titel uitkomt. Vorig jaar kwam spin-off Metroid Prime Federation Force uit voor de 3DS. Deze kreeg in onze review een 7.5.

  De laatste grote Metroid titel was Metroid Other M, die in 2010 uitkwam voor de Wii. Wij gaven deze game in onze review een 8.5.

  Metroid: Other M

  Verkijgbaar vanaf 3 september 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.