Twee nieuwe Metal Gear Solid 5 trailers vandaag onthuld

  Konami zal vandaag twee nieuwe trailers voor Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain onthullen. Een van de Metal Gear Solid 5 trailers staat al online, de tweede is vanaf 8 uur vanavond te zien.

  De Metal Gear Solid 5 trailers laten zowel iets van het verhaal als de gameplay zien. De trailer die Konami nu al heeft vrijgegeven - te zien bovenaan dit artikel - toont verschillende personages uit het spel. Het filmpje dat vanavond uitkomt is een speldemo.

  Konami liet weten dat de demo nog tot het einde van gamescom te zien zal zijn op de beursvloer. Daarnaast kun je de gameplay trailer bekijken op de officiële site van Metal Gear Solid 5. Tijdens gamescom kunnen bezoekers het spel ook zelf uitproberen.

  Naast de trailers heeft Konami ook nieuwe screenshots van Metal Gear Solid 5 getoond.

  Metal Gear Solid 5 trailers onthullen meer details

  De Metal Gear Solid 5 trailers tonen diverse details uit de game. In de trailer die nu al online staat, wordt meer verteld over de plannen van schurk Skull Face en is te zien hoe Snake zijn bekende CQC-vechtstijl gebruikt om vijandige bewakers bewusteloos te slaan.

  Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is vanaf 1 september verkrijgbaar voor PC, Xbox 360 en One en PlayStation 3 en 4. De Day One Edition van de game komt ook uit als onderdeel van een PlayStation 4-bundel, waarbij de console in rood en goud is uitgevoerd.

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.