Twee nieuwe LG telefoons onderweg

  Fabrikant LG zal komend jaar naast de eerder aangekondigde G5 telefoon met twee nieuwe LG telefoons komen. Waar het ene model, de X Cam, een dubbele fotocamera zal hebben, heeft het andere model, de X Screen een tweede scherm dat altijd aan zal staan.

  Voorafgaand aan de Mobile World Congress volgende week in Barcelona kondigde het Koreaanse bedrijf al aan een nieuwe telefoon aan, de G5. Hoewel er geen extra informatie over dat model komt in de loop naar het congres, is LG wel open over de komst van de andere telefoons.

  Nieuwe LG telefoons

  Over de dubbele camerafunctie van de X Cam wordt vooralsnog weinig gezegd, afgezien van dat deze op de telefoon zal zitten. Wie ons artikel over de nieuwe iPhone 7 heeft gelezen, zal misschien al iets meer weten: Wie gebruik wil kunnen maken van optisch inzoomen heeft daarvoor twee camera’s nodig. Het is goed mogelijk dat de dubbele camera daarvoor is bedoeld.

  Van de X Screen is bekend dat deze bovenaan het scherm een min-scherm zal hebben dat altijd aanstaat. Onder andere batterijduur en een klok zullen hierop te zien zijn. Meer informatie over de beide nieuwe modellen en de G5 zal volgende week op het Mobile World Congress verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.