Twee nieuwe Hearthstone modes aangekondigd

  Aan de populaire kaartgame Hearthstone worden twee nieuwe Hearthstone modes toegevoegd. Dit zijn Wild en Standard. Iedere modus is verschillend en werkt op een andere manier.

  In de bijgeleverde video praat Ben Brode, de gamedesigner van Hearthstone, over de aanpassingen. Hij legt uit dat de instapdrempel voor nieuwe spelers wat hoog is. Veel kaarten kun je niet zomaar krijgen zonder gebruik te maken van microtransacties en mensen die het spel al langer spelen hebben over het algemeen veel betere kaarten. Daarom verschijnt de Standard modus, die dit probleem moet oplossen.

  De Standard modus laat spelers gebruik maken van alleen de meest recente kaarten. Dit betekent dat je alleen kaarten kan gebruiken die dit jaar of het jaar daarvoor zijn uitgekomen. Oudere kaarten mogen dus niet meedoen, afgezonderd van de standaard kaarten en classic kaarten. Standard komt naar zowel de casual als de ranked modi in Hearthstone.

  Hearthstone modes - Wild

  In tegenstelling tot de Standard modus is in de Wild modus iedere kaart toegestaan. Wel is het zo dat er een scheiding komt in de ranked stats tussen de nieuwe Hearthstone modes Standard en Wild. Zo kun je dus een rang krijgen voor zowel Wild als Standard. Verder liet Blizzard ook weten dat er nu 18 verschillende decks gebouwd kunnen worden en dat Standard de officiële modus wordt voor Hearthstone op het hoogste niveau.

  Hearthstone: The League of Explorers

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.