Twee nieuwe Far Cry New Dawn trailers uitgebracht, één duurt 12 minuten

  Ubisoft heeft een dag voor de release van Far Cry New Dawn een nieuwe trailer uitgegeven. Deze intro gameplay trailer duurt maar liefst 12 minuten waarin er zowel oude als nieuwe gezichten te zien zijn, waaronder nieuwe slechteriken Mickey en Lou. Er is daarnaast ook een nieuwe launch trailer uitgebracht.

  Far Cry New Dawn speelt zich 17 jaar na de gebeurtenissen van Far Cry 5 af. In Far Cry New Dawn zie je de post-apocalyptische wereld van Far Cry 5, want er vond een nucleaire oorlog plaats waardoor de wereld compleet is veranderd. In die wereld worden er nieuwe groepen gevormd, waaronder ook de Highwaymen, een groep die geleid wordt door de nieuwe slechteriken Mickey en Lou. In de intro trailer (bekijk die hierboven) zie je hoe je in Far Cry New Dawn aan hun geïntroduceerd wordt.

  Wat daarnaast ook bijzonder is aan de nieuwe Far Cry launch trailer (bekijk die hieronder), is dat we de wedergeboorte van Far Cry 5 personage Joseph Seed zien. De slechterik die verantwoordelijk was voor de nucleaire ramp in Far Cry 5 leeft nog steeds en komt in de nieuwe trailer voor in een soort visioen. Opvallend is dat deze in Far Cry 5 brute villain nu minder imposant en iets minder gestoord overkomt.

  Far Cry New Dawn trailer net voor release

  Zowel de intro gameplay trailer als de launch trailer worden net voor het uitkomen van Far Cry New Dawn gepubliceerd. Deze game komt namelijk op 15 februari uit, en is daarmee een van de vele grote titels die op die dag uitkomt. Morgen komen namelijk ook Metro: Exodus, Jump Force en Crackdown 3 uit. Far Cry New Dawn werd tijdens de Game Awards 2018 aangekondigd.

  Wat opmerkelijk is, is dat Far Cry New Dawn maar 39,99 kost vanaf dag één, de meeste nieuwe games zitten tegenwoordig zo rond de zestig of vijftig euro. Far Cry 5, het deel hiervoor, kostte op de dag van lancering namelijk ook zestig euro. Far Cry New Dawn komt uit op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Benieuwd naar Far Cry New Dawn? Bekijk dan eens onze special over de Far Cry New Dawn features die we graag willen zien.

  Far Cry New Dawn

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.