Twee nieuwe Dualshock 4 controllers onthuld door Sony

  Sony heeft een tweetal nieuwe Dualshock 4 controllers uit de doeken gedaan. Het gaat om controllers met nieuwe kleurstellingen: Black Steel en Midnight Blue.

  Veel anders dan een andere kleurstellingen brengen de nieuwe PlayStation 4 controllers niet. Het zijn dezelfde modellen in precies hetzelfde formaat, maar dan met een ander kleurtje.

  Nieuwe Dualshock 4 controllers liggen begin maart in de winkel

  De Black Steel en Midnight Blue PS4 controllers zijn vanaf 7 maart verkrijgbaar. Een exacte prijs is er tot op heden nog niet, maar verwacht wordt dat deze rond de 60 euro zou liggen. Andere PlayStation 4 controllers, zoals deze rode Dualshock 4, liggen voor dezelfde prijs in de winkel.

  Sony brengt regelmatig nieuwe designs uit voor hun Dualshock 4 PlayStation 4 controllers. Zo werd enkele maanden geleden nog een oranje variant getoond die wel heel erg veel weg heeft van het tenue van het Nederlands voetbalelftal. Ook kwam een jaar geleden een camouflage controller uit. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een Dualshock 4, dan is er onderhand keuze genoeg!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.