TV-Serie Trinity in Virtual Reality geteased

  Virtual Reality is al een onderdeel van de gaming industrie. maar een teaser voor een nieuw project genaamd Trinity, belooft een Science Fiction televisie ervaring, in VR.

  Virtual Reality games voor systemen als Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation VR, verschijnen aan de lopende band, ook al doet nog niet iedereen hier aan mee. Bewegend beeld in Virtual Reality, staat nog in de kinderschoenen, ook al worden er wel stappen gezet.

  De UNLTD (Dat is de The Foundation for Social Entrepreneurs, voor de duidelijkheid) heeft in een minuut durende trailer een nieuwe Virtual Reality Televisie serie geteased op media festival SXSW. De sciencefiction show speelt zich af in een wereld waar mensen uitgestorven zijn en slechts een paar androids de wereld nog bevolken.

  Zij vechten in een oorlog tegen hun eigen god om te strijden voor vrijheid. Patrick Boivin (die onder andere de viral video 'Dragon Baby' maakte) is de regisseur van het project.

  Next-gen virtual reality interactieve TV-serie

  Het maken van Trinity is een complex proces waarin volumetrische, 360 en live action technologieën gebruikt worden. Het doel van het project is dat kijkers interactief met de show bezig zijn en rondbewegen in een aflevering. De trailer creëert volgens Boivin

  “Een intiem en betrokken gevoel als entertainment samenkomt met virtual reality.”

  Check hier de één minuut durende trailer.

  Voor welke VR headsets Trinity beschikbaar zal zijn is nog niet duidelijk. Het project zal uitgebracht worden in de herfst van dit jaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.