Tv dienst KNIPPR nu ook te zien via Apple TV en Chromecast

    Met de tv dienst KNIPPR kunnen mensen helemaal zelf kiezen welke zenders ze extra willen zien bovenop het reguliere aanbod. En sinds vandaag hoeft dat niet langer op een smartphone of tablet, want het bedrijf biedt haar diensten nu ook aan via Apple TV en Google Chromecast.

    Zo kunnen mensen met de KNIPPR app hun favoriete programma's, in HD, streamen naar hun televisie via Apple TV 4. Hier worden binnenkort ook de oudere modellen aan toegevoegd, zodat men via AirPlay kan kijken. Ook werkt de tv dienst KNIPPR voor iOS en Android gebruikers via de Google Chromecast. Voor alle diensten geldt dat KNIPPR voorzien is van de functionaliteiten die je al kent van het bedrijf, zoals het maandelijks aanpasbare zenderaanbod.

    Tv dienst KNIPPR speelt in op drukke leven

    Tv dienst KNIPPR komt consumenten tegemoet in hun dagelijkse behoeften met betrekking tot televisie kijken. KNIPPR biedt namelijk een standaard televisiepakket aan met daarbij de mogelijkheid om vrijuit extra gewenste zenders toe te voegen of juist weg te laten. Daarnaast kan je uitzendingen tot zeven dagen na dato terug te kijken en programma's te pauzeren zodat mensen daadwerkelijk zelf bepalen wat ze wanneer kijken. Met de toevoeging van Apple TV en Google Chromecast komt daarin nog meer vrijheid wat betreft de mogelijke apparaten waarop je deze interactieve televisie kan kijken.

    © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.