Turn 10 maakt DLC plan Forza 5 bekend

  Turn 10 heeft haar plan voor downloadbare content van de racer Forza Motorsport 5 bekendgemaakt. Voor deze Xbox One exclusive zullen maandenlang nieuwe auto's verschijnen.

  Is een post op de website van Forza belooft de community manager Brian Ekberg dat elke maand een pakket met auto's zal verschijnen voor Forza Motorsport 5. Elk pakket zal, volgens de manager, tien auto's bevatten waarmee je kunt rijden in de game. Hoe lang deze pakketten blijven komen zegt Ekberg niet, maar aangezien de Season Pass goed is voor zes uitbreidingen, kun je afleiden dat Forza 5 op zijn minst een half jaar lang DLC krijgt.

  Daarnaast zijn de auto's uit de pakketten volledig uit te pluizen in Forzavista, waar je verschillende dingen met de wagens kunt doen zoals rond de auto lopen, de binnenkant van de auto's bekijken, de motor starten, toeren maken, de statistieken van de wagen zien en een geschiedenislesje krijgen over de auto. In deze modus zitten ook de drie presentatoren van Top Gear: Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, die over de verschillende auto's in het spel zullen uitwijden.

  Forza Motorsport 5 kreeg gisteren ook een nieuwe gameplay trailer. Hierin kun je een Ferrari F12 Berlinetta bewonderen die over het Belgische circuit Spa-Franchorchamps rijdt. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

  Forza Motorsport 5

  Verkijgbaar vanaf 2 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.