True Detective seizoen 3 aangekondigd door HBO

  HBO heeft True Detective seizoen 3 aangekondigd. De serie zal een geheel nieuwe cast bevatten met Mahershala Ali, Oscar winnaar, als hoofdrolspeler. Wanneer het derde seizoen zal beginnen, is nog niet bekend.

  Het gerucht hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag geeft HBO duidelijkheid. Het derde seizoen van de hitserie True Detective komt er.

  True Detective seizoen 3 aangekondigd

  Het derde seizoen in de serie zal zag afspelen in Missouri, in het stadje Ozarks om precies te zijn. Eerdere seizoenen speelden zich af Lousiana en California. Woody Harrelson en Methew McConaughey namen de rollen in het eerste seizoen voor hun rekening, Collin Farell en Rachel McAdams deden dat in het tweede seizoen.

  Voor True Detective seizoen 3 is in ieder geval Moonlight-acteur Mahershala Ali gecontracteerd. Of True Detective seizoen 3 aangekondigd zou worden was lange tijd onduidelijk. Het eerste seizoen scoorde goed, maar het tweede miste diepgang.

  Net als de voorgaande seizoenen wordt het script geschreven door Nic Pizzolatto. Naast zijn bekendheid van True Detective schreef hij samen met Richard Wenk het script voor de remake van The Magnificent Seven, die van ons een 6.5 kreeg in de review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.