Tribal Wars maker neemt 100 man aan

  De Duitse game-ontwikkelaar InnoGames, bekend van browsergames als Tribal Wars en Forge of Empires, krijgt er honderd nieuwe banen bij, dankzij een verhuizing naar het centrum van de Duitse stad Hamburg. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend in een persbericht.

  Vrijdag 28 februari verhuist InnoGames naar een nieuw hoofdkantoor, dat dichter bij het Hamburgse centrum ligt dan het huidige kantoor. De nieuwe kantoorruimte biedt plaats aan honderd extra werknemers. De ontwikkelaar verwacht aan het eind van het jaar in totaal zo'n 400 medewerkers in dienst te hebben.

  "Ons nieuwe kantoor zal niet alleen moderne werkruimtes op 6600 vierkante meter bieden, maar zijn ook een geweldige fundering voor de verdere groei van InnoGames", zegt Michael Zillmer, mede-oprichter van het Duitse bedrijf. Naast het toegenomen aantal werkplaatsen, kent het nieuwe hoofdkantoor ook een fitnessruimte, een koffiebar en een speelruimte.

  Bovendien beschikt het nieuwe kantoor van InnoGames op de tweede verdieping over de zogeheten 'InnoHub': een zakencentrum voor start-ups. Dit centrum zal betaalbare en volledig ingerichte kantoren aan jonge ondernemers bieden. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan een mentorprogramma, waarin zij worden gecoached in wettelijke, financiële, marketingtechnische en managerszaken.

  Tribal Wars 2

  Verkijgbaar vanaf 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.