Trials Rising open beta in weekend voor release speelbaar

  Trials Rising krijgt een open beta in het weekend voor de release. Dit maakt Ubisoft in een blogpost bekend. Van donderdag 21 februari tot en met zondag 24 februari kun je alvast scheuren op de motoren van de race game.

  De beta bevat in totaal 18 banen. Vier van die banen zijn speciaal gemaakt om aan je techniek te werken. De moeilijkheidsgraad van de levels varieert van gemakkelijk tot extreem. Als dat nog niet uitdagend genoeg is, kan je Contracts met optionele doelen aannemen. Hierdoor ben je in ieder geval flink wat uren zoet met de game voordat deze op 26 februari daadwerkelijk uitkomt.

  Trials Rising open beta heeft ook multiplayer

  Naast het verbeteren van je eigen tijden, kan je ook in de online multiplayer racen. Deze gamemodus heeft in totaal acht banen. De co-op Tandem bike modus is beschikbaar voor degene die liever met iemand samenwerkt. In de beta heb je de mogelijkheid om de zogenaamde Helium Bike met de exclusieve Turbo Bike Exhaust te verdienen. Als je de motor in de beta ontgrendelt, krijg je het voertuig ook in de volledige game.

  Trials Rising is het zesde deel in de serie games van ontwikkelaar RedLynx. Trials is een platform racer. In de game combineer je snelheid en behendigheid om het einde van een level te halen. Dit doe je met behulp van tweewielers zoals motoren en fietsen.

  De beta is vanaf 19 februari te pre-loaden en is speelbaar op de PC, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De volledige Trials Rising game komt op 26 februari uit op de eerder genoemde platforms. Deze week werd bekend dat Trials Rising veel meer content krijgt dan zijn voorgangers. Wij klommen ook alvast op de motor en zetten vijf toffe Trials Rising features voor je op een rijtje.

  Trials Rising

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.