Trials Rising content onthuld - veel meer content dan zijn voorganger

  In Trials Fusion race je door verschillende tracks met motoren en versla je de wetten van de zwaartekracht door op de meest bizarre en uitgebreide manieren de tracks te voltooien. Trials Rising wordt 26 februari worden uitgebracht. Ubisoft heeft de Trials Rising Post-Launch content onthuld, waar we kunnen zien dat er meer content is dan in Trials Fusion.

  Trials Rising content onthuld

  Het vervolg op Trials Fusion is vanaf 26 februari verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Trials Rising zal naast een standaard editie ook een Gold editionaanbieden waar de expansion pass voor de game bij in zit.

  De race-platform game Trials Fusion, ontwikkeld door RedLynx en Ubisoft biedt al een groot aantal voertuigen en parcours aan, maar de nieuwste titel van Ubisoft zal nog veel meer content bevatten om urenlang in verzeild te raken, soms tot frustratie aan toe (Dit omdat veel parcours zeer moeilijk zijn om te halen).

  Trials Rising biedt veel meer content dan zijn voorganger

  Naast de basisgame van Trials Rising brengt Ubisoft ook een Expansion Pass uit, waar meer dan 55 nieuwe tracks in te vinden zijn. Er zullen veel nieuwe locaties beschikbaar zijn in Amerika en het zuidelijk halfrond. De complete inhoud van de expansion pass vind je hier.

  • Trials Rising Sixty Six – Expansion 1: Cruise over de bekende Route 66 en ervaar het land van mogelijkheden met nieuwe tracks en contracts. Ook is in deze expansion veel football themedcontent te vinden zoals helmen, shirts en broeken.
  • Trials Rising Crash and Sunburn – Expansion 2: Reis naar het zuidelijk halfrond en rij over epische junglebezaaide bergen in Peru of zoek het iets kouder op in Antarctica. Ook zijn er twee nieuwe motoren bij deze expansion beschikbaar, die nieuwe gameplaymogelijkheden en uitdagingen met zich mee brengen. Verder zal er ook een explorerthemed outfit beschikbaar zijn.
  • Stuntman Rider Pack: Trotseer de zwaartekracht en vlieg door vlammende ringen met het Stuntman Rider Pack, waar spelers in een opvallende stuntman outfit kunnen rijden en op een gave retro motor kunnen rijden.
  • Samurai Pack: Hak en zwaai je weg door de tracks met deze samurai outfit.

  expansion van Trials Rising

  Verder zullen er in het verloop van de game 4 seizoenen uitgebracht worden, waar seizoensgebonden evenementen aan vast zitten. Door deze seizoenen krijgen spelers toegang tot nieuwe poses, animaties en aanpassingsvoorwerpen voor motoren en coureurs.

  Naast de seizoenen zullen er ook wekelijkse uitdagingen beschikbaar zijn, waar de spelers worden beloond met in-game valuta en prijzen. Deze prijzen zijn slechts tijdelijk te winnen.

  Trials Rising is vanaf 26 Februari verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  expansion van Trials Rising

  Trials Rising

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.