Transformers Universe krijgt Motorbikes

  Transformers Universe krijgt vanaf vandaag motorbikes. Transformers Universe is een free-to-play third-person MOBA game, die momenteel in open bèta is. Er worden voor nu twee motorbikes toegevoegd.

  De motorbikes die worden toegevoegd zijn Swagger en Diabla. Swagger is een Autobot, van Interceptor klasse. Hij is het meest geschikt voor hit en run tactieken en is de eerste strijder in de game met een cloaking apparaat. Diabla is een Decepticon die zowel sterke kan aanvallen, alsook kan afweren. David Nicholson, vice president van Transformers Universe, is zeer te spreken over deze nieuwe toevoegingen:

  “We hebben al heroïsche veldslagen gezien in de eerste weken van de Open BETA, maar de introductie van deze behendige bots biedt een nieuwe dimensie voor zowel Autobot als Decepticon spelers.

  Swagger en Diabla, de eerste bots die geïntroduceerd worden sinds de start van de Open BETA begin juli, laten onze toewijding zien aan het leveren van regelmatige updates, een uitgebreid scala aan personages en verdieping in de strijd.“

  Transformers Universe is Autobot vs. Decepticon

  Spelers in Transformers Universe kunnen kiezen om te spelen als Autobot of als Decepticon. Het is een team gebaseerde MMO, en focust op intensieve PvP gameplay. Het spel is gratis te downloaden via de officiële website voor PC en Mac. Transformers Universe is ook te spelen in een browser.

  Transformers Universe

  Verkijgbaar vanaf 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.