Transformers The Last Knight film vervolg onderweg

  De film Transformers The Last Knight krijgt een vervolg. Dit is bekendgemaakt door producent Lorenzo Di Bonaventura in een gesprek met de website Cinema. Wanneer deze film zal gaan verschijnen is nog niet duidelijk. Dit vervolg zal zich afspelen na de gebeurtenissen uit Transformers The Last Knight.

  Paramount Pictures

  In 2017 verscheen de film Transformers The Last Knight en nu is dan na twee jaar duidelijk geworden dat er een vervolg zal gaan komen op dit deel in de Transformers franchise. Dit vervolg wordt gemaakt, ondanks het grote verlies en de slechte ontvangst van de film. Filmtotaal schrijft namelijk dat de film maar liefst honderd miljoen dollar verlies had.

  Naast dit grote verlies waren de fans ook niet helemaal blij met het eindresultaat zoals Transformer The Last Knight was geworden. Dus of een vervolg een goed plan is is nog maar de vraag. In onze review van Transformers The Last Knight gaven wij de film een 4.5 omdat het geen toegevoegde waarde had in de franchise.

  Volgens producent Di Bonaventura, die het nieuws bekendmaakte, is het vervolg van Transformers The Last Knight wel een belangrijke film. Hij vertelt namelijk dat de film zich afspeelt tijdens het belangrijkste moment in de reeks. Misschien dat dit zesde saga-deel dus wel toegevoegde waarde zal hebben en wat beter ontvangen zal worden.

  Transformers The Last Knight vervolg niet enige nieuwe film

  Naast het nieuws dat Transformers nog een film krijgt is het ook bevestigd dat Bumblebee nog een deel krijgt. Dit bevestigde Di Bonaventura. Bumblebee had een beperkter budget en wist hierdoor een grotere winst binnen te slepen dan Transformers The Last Knight.

  Naast het kostenplaatje dat er wat beter uitziet dan die van Transformers is Bumblebee beter ontvangen door de fans. In onze review van de film Bumblebee kreeg de film zelfs een acht en is het een hartverwarmende en grappige film genoemd. Kijkend naar deze positieve punten is het dan ook geen verrassing dat er nog een deel komt van Bumblebee. Of het vervolg van deze prequel solo-film van Travis Knight weer zo goed weet te scoren moeten we nog even afwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.