Transformers Devastation DLC pakket met skins en wapens nu beschikbaar

  Activision en Platinum Games hebben vandaag een nieuw Transformers Devastation DLC pakket in de online winkels losgelaten. In dit pakket zijn drie nieuwe skins en drie wapens inbegrepen.

  Het Transformers Devastation DLC pakket, creatief genaamd de TRANSFORMERS: Devastation DLC Bundle', geeft je drie nieuwe skins voor Optimus Prime, Sideswipe en Bumblebee. Dit zijn respectievelijk de Nemesis Prime, Red Alert en Goldfire varianten van de drie transformerende robots. Deze skins zijn puur cosmetisch, dus ze veranderen niks aan de gameplay van de personages. Wel hebben deze skins unieke stemmen vergeleken met de normale versies.

  Transformers Devastation DLC pakket

  Transformers Devastation DLC pakket

  Transformers Devastation DLC pakket ook met wapens

  Naast Nemesis Prime, Red Alert en Goldfire krijg je in het Transformers Devastation DLC pakket ook drie nieuwe wapens. Dit zijn de Dark Star Saber (een zwaard), Photon Disruptor (een pistool) en Golden Hunter (dubbele blasterpistolen). De nieuwe content voor Transformers Devastation gaat je 5 euro kosten, en is nu op alle platformen beschikbaar.

  Transformers Devastation is een beat 'em up van ontwikkelaar Platinum Games die zijn inspiratie neemt van de old school Transformers Cartoon uit de jaren 80. Weet je nog niet zeker of Transformers Devastation iets voor jou is? Check dan onze review. Anders kan je de game hier in huis halen.

  Transformers: Devastation

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.