Transformers Bumblebee spinoff filmdetails bekendgemaakt

  De eerste details over de aankomende Transformers Bumblebee spinoff film zijn bekendgemaakt. Volgend jaar zal de spinoff uitkomen. We zetten alle details op een rijtje.

  Transformers: The Last Knight is alweer het vijfde deel uit de bekende franchise, deze film draait vanaf 22 juni in de bioscoop. De Transformers franchise zal hiermee uiteraard niet eindigen. Zo krijgen we volgend jaar niet een deel 6, maar een Bumblebee spinoff film.

  Details over de Transformers Bumblebee spinoff film

  In een interview met Collider, sprak producent Lorenzo di Bonaventura over de nieuwe Bumblebee spinoff:

  ''We doen als eerst de nieuwe Bumblebee spinoff, wat een grote verandering is ten opzichte van de vorige films. We proberen met deze film meer tijd te spenderen aan één robot, om zo een diepgaand verhaal te creëren. De Bumblebee spinoff zal ditmaal in de mensenwereld een vrouwelijke hoofdrol bevatten. De film speelt zich af in 1985, we gaan dus wederom terug de tijd in''.

  "Er zijn veel minder Transformers aanwezig, om deze reden hebben we express regisseur Travis Knight binnengehaald. We denken dat het publiek iets anders wil, om zo de interesse in de franchise te behouden.''

  Het vijfde Transformers deel, The Last Knight, zal de laatste keer worden dat Michael Bay de regie op zich neemt. De Bumblebee spinoff ziet Travis Knight (bekend van Kubo and the Two Strings) de regisseursstoel overnemen. Nu dat Michael Bay de franchise verlaat, is de vraag of de Transformers films een drastische verandering zullen doorstaan.

  De Bumblebee spinoff moet op 8 juni 2018 in de bioscoop verschijnen. Op 28 juni 2019 zal Transformers 6 verschijnen, de regisseur voor deze film is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.